Verhaal van Misty deel 2

HET VERHAAL VAN ...
MISTY deel 2


Misty, een van de zwervertjes van Marleen, kon niet meer eten door een ernstige calici-aantasting van haar tong en mond.  


Misty werd gepest door de andere katten bij Marleen en we besloten dat het beter was om voor haar een ander plaatsje te zoeken. Maar ik wilde Misty niet zomaar ergens als zwerver plaatsen want ze kent mensen en heeft potentieel.

Ik had haar na een paar dagen bij mij in het bureau gezet voor observatie (in dubbele benchen). Ze kwam na enkele dagen heel voorzichtig zachte snoepjes uit mijn hand nemen en ik kon haar al af en toe strelen. Mijn besluit stond nog vaster. Ze moet een kans op een echt leven krijgen, waar ze graag gezien wordt door mensen die goed voor haar zorgen.

Even mijn stoute kerstschoenen aangetrokken en gevraagd of ze bij Villa Vagebond misschien haar kandidatuur mocht indienen ... Voor Misty zou dit fantastisch zijn, daar krijgt ze alle kansen op ontplooiing en
kan ze vrij haar ding doen.

En dat is het beste kerstcadeau voor ons van 2019: Ingrid en ik hebben Misty op 23 december naar Villa Vagebond gebracht!!! Geweldig!!! Foto is genomen in de auto net voor we vertrokken. Dank-u-wel lieve mensen van de Villa dat ze bij jullie die kans krijgt!!!!!!!!!!!!!! Dag Misty, je bent met je poep in een grote kuip boter gevallen!


Helaas.

In het begin leek alles goed te gaan, maar stilaan kwamen de opstoten frequenter terug. Alles werd ingezet tot ik zomer 2020 bericht kreeg dat niets nog hielp. Er was nog 1 laatste redmiddel mogelijk: pure interferon. Peperduur maar daar keek de Villa niet naar. Na de eerste kuur leek het even beter te gaan maar Misty's lichaampje kon de problemen niet meer overwinnen, de strijd werd vreselijk. Hoe graag we het ook anders gezien hadden ... Ze is in september 2020 naar een plaats vertrokken waar nooit nog pijn zal zijn. Voor veel mensen is ze 'maar een zwervertje', voor mij is geen enkel zwervertje een 'maar'. Mijn hart en tranen gaan altijd naar hen, zij hebben immers geen keuze gehad dan
als zwerver geboren te worden ...
Alstublieft mensen, zorg dat er geen zwervers meer bijkomen.

Mijn ontzettend grote dank gaat naar Villa Vagebond , die werkelijk alles geprobeerd hebben om Misty te helpen, ongeacht wat het kostte.


Dag Misty, geef ze hierboven allemaal een dikke knuffel van ons!
Hopelijk zie ik jullie allemaal ooit terug ...