Contact

Django hoort graag van u


Hebt u een vraag, wenst u info, hebt u suggesties, vindt u dat we iets goed doen of misschien helemaal niet, laat het ons weten!  Want dan kunnen we ook voor u iets betekenen.

En wie Django is, leest u onderaan deze pagina ...

  Opgelet! De melding van zwerfkatten dient via de gemeente te verlopen!

Klik hiervoor op deze link.

Via ons project kunt u geen dieren rechtstreeks adopteren.  Hiervoor verwijzen we graag naar erkende opvangverenigingen waar we mee samenwerken.  Zij zorgen ze voor een warme thuis! 

U vindt alle info hier.

Wij horen graag van u!


Voor niet dringende zaken graag dit invulformulier gebruiken of mailen naar info@zwerfkatten-poezelo.be


Alleen voor zeer dringende zaken kunt u bellen naar het nummer (nog te bepalen).  Mogen wij u vragen dit nummer alleen maar te bellen bij hoogdringendheid en dan enkel i.v.m. zwerfkatten. 


Aangezien we het zwerfkattenproject én deze extra hulp als vrijwilligsters buiten onze werkuren ter harte nemen, is het mogelijk dat er enkele dagen overgaan vooraleer u antwoord ontvangt.  Maar u krijgt het zeker!

P.S.  Wij vragen uw gemeente opdat we zo problemen in kaart kunnen brengen + sneller proberen te helpen waar mogelijk.

 
 
 
 
 
 

Op de foto boven ziet u Django


Django werd als zwerver gevangen.  Hij was er heel erg aan toe, voor hem was euthanasie gepland.  Want zo'n ziek dier terugzetten, is erger dan dierenmishandeling. Maar de dierenarts liet ons weten dat hij zo ontzettend lief was, dat de vraag werd gesteld of we voor hem geen goede thuis konden vinden.  Dat zou niet gemakkelijk zijn, want hij was geen schattig kitten meer, had veel verzorging nodig en erger nog, hij was besmet met het kattenaidsvirus ...  Ik ben hem gaan opzoeken bij de dierenarts en hij was inderdaad een enorm lief ventje!  Op dat moment konden we het niet over ons hart krijgen om hem dat fatale spuitje te geven.  Hij verdiende een beter leven na zoveel ellende. 

Opgeven staat niet snel in mijn woordenboek, alle contacten werden aangesproken en ingeschakeld.  En ja hoor, hij heeft een fantastische thuis gevonden!  Hij doet het super goed, is verlost van alle pijn en geniet eindelijk van het leven!  Daar word ik nu gelukkig van ...

Django is ingeslapen op 11 oktober 2017.  Hij was op een week tijd volledig afgetakeld, aids is ongenadig. 

Dag mijn venteke ...

je was fantastisch!