Partners

onze partners


Samen sta je sterk!  Niet alleen de 'samen' van alle betrokkenen in dit project, maar ook samen

met externe partners.  Partners die maken dat we nog sterker staan!

We stellen ze graag aan u voor.

Waarom externe partners?


Simpel.  Omdat we ze nodig hebben.  We kunnen nu eenmaal niet alles alleen.  En sommige zaken zouden anders te moeilijk of te duur worden.  Dus zoeken we degelijke hulp.  Mocht u ons trouwens kunnen helpen op een meer permanente basis, dan horen wij graag van u!  We kunnen u de nodige exposure geven via verschillende kanalen. 

Op deze pagina krijgt u een idee van wat we kunnen gebruiken.  

 


Fonds Carlos Aertsens vzw

We zijn begonnen bij het begin.  En dat betekende dat we alle centjes van en voor deze hulp onafhankelijk wilden houden van zowel het zwerfkattenproject van de gemeente als van de vrijwilligers.  Want eerlijk duurt het langst.  En zo kunt u altijd nakijken waar uw centjes voor gebruikt zijn.


Het Fonds steunt nationale en internationele projecten die respect hebben voor alle levende wezens.  Ook eigen en lokale projecten worden niet uitgesloten. Sleutelbegrippen zijn respect, educatie en sensibilisering. Vandaar dat we aan hen gevraagd hebben of we een rekening via het Fonds mochten openen.  Want hun boekhouding is volledig transparent.  En dat vinden we belangrijk.  We nodigen u daarom graag uit om hun website te bezoeken!  


Helga's Poezenhuis Opvang

Helga's Poezenhuis is een kleine, particuliere kattenopvang, midden in de groene bossen van Keerbergen (vzw met erkenningsnummer 30215240).  Al sinds 1999 verwelkomen ze in de opvang achtergelaten en verloren katten.  De vrijwilligers achter en in deze opvang zetten zich met hart en ziel in voor alle sukkeltjes, ongeacht jong of oud, ziek of gezond.  Het is soms heel hard, en er lijkt nooit een einde te komen aan de miserie, maar desondanks blijven ze alles geven.  En dat verdient respect!   Neem zeker een kijkje op hun website!


Ziggy's Poezenparadijs

Ziggy's Poezenparadijs is een kleine, particuliere kattenopvang in Tremelo-Baal die gestart is in de zomer van 2017 (vzw met erkenningsnummer 30215915).  Inge heeft een paar jaar in een andere poezenopvang gewerkt en is sinds kort zelf begonnen - wat haar grote droom van in het begin was!  Ook bij haar kunnen we terecht met onze zwerfkittens, en dat is een goede zaak, want deze zijn er helaas nog altijd te veel. Ook zwervertjes  liggen haar nauw aan het hart. En momenteel is ze druk bezig om ook opvanggezinnen te zoeken voor volwassen dieren, zodat er nog meer geholpen kan worden!  De diertjes krijgen alles wat ze nodig hebben, groeien op in een opvanggezin en zijn wettelijk in orde.  Inge zet zich voor meer dan 100% in voor de sukkeltjes, neem dus zeker een kijkje op haar website.


Een grote dank-je-wel aan onze partners!!

Wij zijn ontzettend blij dat zwerfkatten en - kittens bij hen terecht kunnen!  Want dankzij deze mensen krijgen ze een goede thuis en worden ze op de best mogelijke manier verzorgd.   En voor de adopties werken ze net als een relatiebureau: er wordt gekeken of alle partijen wel bij mekaar passen.  Want zo wordt iedereen gelukkig.