In beeld

in de kijker(s)


Leuke maar ook trieste feiten, ontroerende gebeurtenissen, nieuwtjes, bijzondere mensen en speciale momenten, mooie gebaren, gulle gevers, wetgeving, onze acties ... en niet te vergeten:

de zwervertjes zelf!  Kijkt u mee?  En op de foto klikken, is uitvergroten.

Wij zoeken dringend speciale opvang-gezinnen voor iets oudere kittens (tussen 6-12 weken).  U hoeft niets te investeren behalve veel liefde en veel geduld.  Wij zorgen voor alles en leren u de kneepjes van het vak.  Lees meer.

Super geïsoleerd en zeer degelijke schuilplaats voor de zwervertjes!  Geen onderhoud en makkelijk proper te maken.  Te koop via ons project. Alle info vindt u hier.

Dit ontvingen we op Valentijn: "Ik wil jullie allen hartelijk danken voor de steun aan de arme drommels, jullie warme hart en de inzet. Ik ben een invalide en heb dus niet veel financiele ademruimte. Het is maar een heel klein gebaar maar ik weet ook wel dat iets beter is dan niets.  Hartelijk dank voor jullie hulp en welwillendheid!!! Een dierenvriend"

Zwervertje Gabber bleek veel te lief en we hebben alles op alles gezet om hem beter te geven.  Resultaat?  Een fantastische thuis via Villa Vagebond! Hij bleek aidspositief maar dat is absoluut geen probleem voor adoptie!

'Het echte dierenleed van zwerfkatten blijft vaak verborgen'.  Interview met Sonia en Anne, vrijwilligsters, in Info Tremelo,  februari 2017. 

Klik op de pijl rechtsboven.

'Poezelo, of hoe 1 + 1 = 4'.  Artikel door Anne over Poezelo, in Flamboyant,  nummer 3, 2018. 

Klik op de pijl rechtsboven.

Wij zoeken nog een tuin of veilige, beschutte plaats voor verschillende zwervertjes!  De huidige locatie is voor hen te gevaarlijk.  Elk dier is steriel en wij begeleiden de aanpassing.  Neem aub contact op met ons!

Verplichte sterilisatie/castratie én chip voor alle katten die weggegeven of verkocht worden!  Wet van 2014 voor particulieren met ondertussen boetes van meer dan €400 per dierAlle info

Verplichte sterilisatie/castratie van alle huiskatten!  Katten geboren na 1 april 2018 moeten ten laatste op 5 maanden steriel zijn. Katten geboren tussen 1 september 2014 en 1 april 2018 moe(s)ten voor 1 januari 2020 steriel zijn.